Brandweer zoekt in Zevenhuizerplas naar vermist persoon

Date:

Share post:

Rotterdam – Diverse hulpverleners zijn maandag aan het begin van de middag op zoek gegaan naar een vermiste man vanuit Rotterdam Nesselande. De man werd door familie als vermist opgegeven en men maakt zich zorgen om zijn gezondheid. De man zou in verwarde toestand van huis zijn vertrokken.

De brandweer ging met een boot het water in en heeft de Zevenhuizerplas afgezocht, ook de reddingsbrigade is met een boot het water in gegaan om te kijken of de man eventueel in het water terug te vinden was. Een Droneteam heeft vanaf de Strandweg in Zevenhuizen met een warmtebeeldcamera naar de man gezocht. Het Rode Kruis is met vrijwilligers in de omgeving op zoek naar de man gegaan.

Update

De man is in de avonduren in goede gezondheid aangetroffen en herenigd met zijn familie. De man krijgt de juiste zorg aangeboden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd