zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

16-jarige bezorger van scooter beroofd in Barendrecht, politie zoekt getuigen

- advertentie -

Barendrecht – Een 16-jarige scooterrijder uit Barendrecht is dinsdagavond rond 20.30 uur van zijn scooter beroofd. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.

De tiener was vanaf de Paddeweg – op zijn privéscooter – op weg naar de Ruigoord om een maaltijd te bezorgen. Bij een flat op de Huniadijk zag hij vier jongens staan. Kort daarna reed op de Prinsendijk een scooter achter hem met daarop één van de jongens die hij herkende van de Huniadijk.

Toen hij moest stoppen voor een auto, stapte de bijrijder van de scooter en trok hem met scooter en al omver. Het slachtoffer ging er rennend vandoor, zijn scooter achterlatend. Deze is meegenomen door zijn achtervolgers. Het gaat om een witte scooter Piaggio D2.

Getuigenoproep
Rechercheurs van het Regionaal Overvallen Team onderzoeken deze beroving. Zij hebben beelden opgevraagd en een buurtonderzoek gehouden. Toch zijn zij nog opzoek naar meer informatie. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -