vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Politie houdt derde verdachte aan voor fatale schietpartij Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – De politie heeft woensdagmorgen 30 oktober een derde verdachte aangehouden voor de dodelijk schietpartij in Ridderkerk op zaterdag 17 oktober. De 30-jarig Aziz overleed ter plekke en een 32-jarige man uit Oud Beijerland raakte zwaargewond.

Op een parkeerplaats werd het vuur geopend op de twee mannen uit Oud-Beijerland, ze raakten zwaargewond en vluchtten vanaf het Winkelcentrum Bolnes weg, op de Oostdijk in Rotterdam werden ze teruggevonden. Reanimatie van Aziz mocht niet meer baten, zijn vriend werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, hij is inmiddels buiten levensgevaar.

De politie is een groot onderzoek gestart, in dat onderzoek werden diezelfde middag nog twee verdachten aangehouden, het gaat om een 32-jarige vrouw en 33-jarige man uit Rotterdam. De vrouw is inmiddels heengezonden maar blijft nog wel verdachte in het onderzoek. Vandaag werd een 26-jarige man uit Breda aangehouden.

Volgens het diverse media, waaronder het AD zou het schietincident zijn ontstaan na een mislukte ripdeal, Aziz zou geprobeerd hebben een dealer te rippen, dat pakte vervolgens anders uit waarop hij in zijn voertuig werd beschoten.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident, wellicht heeft iemand Dashcambeelden gemaakt van de schietpartij. De politie wil graag alle informatie ontvangen, ook als u denkt dat uw informatie niet belangrijk of groot genoeg is, horen zij dat graag van u. Alles kan helpen deze zaak snel op te lossen. U kunt contact opnemen met de gratis opsporingstiplijn via 0800-6070 of het tipformulier op www.politie.nl. Liever anoniem blijven? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -