maandag, juni 14, 2021
20.1 C
Rotterdam
maandag 14 juni 2021

Politie houdt derde verdachte aan voor fatale schietpartij Ridderkerk

Ridderkerk – De politie heeft woensdagmorgen 30 oktober een derde verdachte aangehouden voor de dodelijk schietpartij in Ridderkerk op zaterdag 17 oktober. De 30-jarig Aziz overleed ter plekke en een 32-jarige man uit Oud Beijerland raakte zwaargewond.

Op een parkeerplaats werd het vuur geopend op de twee mannen uit Oud-Beijerland, ze raakten zwaargewond en vluchtten vanaf het Winkelcentrum Bolnes weg, op de Oostdijk in Rotterdam werden ze teruggevonden. Reanimatie van Aziz mocht niet meer baten, zijn vriend werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, hij is inmiddels buiten levensgevaar.

De politie is een groot onderzoek gestart, in dat onderzoek werden diezelfde middag nog twee verdachten aangehouden, het gaat om een 32-jarige vrouw en 33-jarige man uit Rotterdam. De vrouw is inmiddels heengezonden maar blijft nog wel verdachte in het onderzoek. Vandaag werd een 26-jarige man uit Breda aangehouden.

Volgens het diverse media, waaronder het AD zou het schietincident zijn ontstaan na een mislukte ripdeal, Aziz zou geprobeerd hebben een dealer te rippen, dat pakte vervolgens anders uit waarop hij in zijn voertuig werd beschoten.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident, wellicht heeft iemand Dashcambeelden gemaakt van de schietpartij. De politie wil graag alle informatie ontvangen, ook als u denkt dat uw informatie niet belangrijk of groot genoeg is, horen zij dat graag van u. Alles kan helpen deze zaak snel op te lossen. U kunt contact opnemen met de gratis opsporingstiplijn via 0800-6070 of het tipformulier op www.politie.nl. Liever anoniem blijven? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Related Articles

Fietster zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen in Moordrecht (video)

0
Moordrecht - Een vrouw is maandagavond zwaargewond geraakt nadat zij op de Schielands hoge zeedijk...

Twee aanhoudingen na belaging motoragent in Rotterdam

0
Rotterdam - Een motoragent van de Rotterdamse politie is op 13 juni aan verwondingen of...

Bestuurder van quad probeert agent van motor te rijden Goudse Rijweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een motoragent van de politie in Rotterdam is zondagavond rond 19.20 uur op...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

‘Cafés balen van schermverbod EK-wedstrijden’

‘Cafés balen van schermverbod EK-wedstrijden’ [...]

Politie haalt verwarde man van straat op Rotterdam-Zuid

Politie haalt verwarde man van straat op Rotterdam-Zuid [...]

Politie zoekt informatie na aanslag op woning in De Vaan

Politie zoekt informatie na aanslag op woning in De Vaan [...]

Ornamenten en borstbeelden uit de Tweebosbuurt gered

Ornamenten en borstbeelden uit de Tweebosbuurt gered [...]

Marechaussee pakt verdachte mensensmokkel en vindt Albanezen

Marechaussee pakt verdachte mensensmokkel en vindt Albanezen [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,971VolgersVolg