Zeer grote brand op dak van woning Lekstroom Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer –  Op het dak van een woning aan het Lekstroom is omstreeks 16.00 uur een forse brand uitgebroken na werkzaamheden. Aan het dak werd gewerkt toen de isolatie door nog onbekende oorzaak vlam vatte. Het vuur kwam onder de dakpannen te zitten en was moeilijk te bestrijden.

De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling, de brandweer schaalde onder andere op naar zeer grote brand. Een deel van het dak is gesloopt om alle brandhaarden goed te kunnen blussen. De bewoners konden zichzelf snel in veiligheid brengen en raakten niet gewond. De schade is groot.

Foto © Sebastiaan Barel Fotografie
Foto © Sebastiaan Barel Fotografie
Foto © Sebastiaan Barel Fotografie
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd