Belg in levensgevaar na steekpartij in Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een steekpartij plaatsgevonden aan het Salamanderveen. Hierbij is een persoon ernstig gewond geraakt.

Buurtbewoners zagen rond middernacht de gewonde man op straat liggen die om hulp riep. Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumahelikopter werden hierop ter plaatse gestuurd.

- Advertisement -

De eerste agenten ter plaatse ontdekten een flinke steekwond bij de man. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie verkeert de man in levensgevaar. Het gaat om een 25-jarige man uit het Belgische Diepenbeek.

Politieonderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart en sprak met buurtbewoners. Die verklaren mogelijk een ruzie te hebben gehoord, maar er is nog heel veel onduidelijk.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben, of mogelijk over camerabeelden beschikken met de eventuele betrokkenen.

Tijdens het onderzoek is de auto van het slachtoffer aangetroffen op de Beverveen, op de parkeerplaats achter de apotheek. Misschien zijn er mensen die daar donderdagnacht iets is opgevallen wat een link zou kunnen hebben met dit incident. Alle informatie is welkom, zo benadrukt de politie.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...

Rookontwikkeling na kortsluiting in woning Aida Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - De brandweer is vrijdagmiddag met meerdere wagens uitgerukt voor een melding van een...