Arrestaties na schietpartij Havikhorst Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht drie aanhoudingen verricht na een melding van een schietpartij op het Havikhorst in Rotterdam. Agenten kregen omstreeks 01.45 uur een melding dat er schoten waren gehoord, ter plaatse werden er zeven hulzen aangetroffen.

De politie startte een onderzoek en kwam uit bij een woning, hier waren meerdere personen aanwezig waaronder een aantal kinderen. De politie sommeerde de gasten uit het huis te vertrekken, dit zorgde buiten op straat voor flinke onrust. Uiteindelijk werden er drie mannen aangehouden, één van hen verzette zich stevig.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd