woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Man met mes overvalt supermarkt Voorschoterlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man met een mes heeft zondagavond de Spar aan de Voorschoterlaan in Rotterdam overvallen. Hij ging de winkel binnen en bedreigde een medewerkster met een mes. Hij ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie heeft nog een klopjacht gestart om de man te vinden maar dit is vooralsnog niet gelukt. De politie doet onderzoek om te kijken of de verdachte kan worden achterhaald. Het hevig geschrokken supermarkt personeel is opgevangen en krijgt begeleiding waar nodig.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -