Man op scooter in Dordrecht beschoten, politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Dordrecht – Afgelopen nacht kreeg een man de schrik van zijn leven. Toen hij vannacht rond 01.45 uur op zijn scooter over de Burgemeester Jaslaan reed, zag hij op het naastgelegen fietspad een onbekend persoon staan. Toen hij iets beter keek, zag hij een vuurwapen in de man zijn hand.

Geschrokken van het beeld, gaf de man vol gas en passeerde de man. Even later hoorde hij een knal, maar gelukkig werd de man niet geraakt. Eenmaal in veiligheid belde hij de politie.

Huls
Agenten die poolshoogte kwamen nemen, vonden later een huls. De knal was daadwerkelijk afkomstig van een schot met het wapen. Waarom er geschoten werd, is een raadsel. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Getuigenoproep
De politie verricht onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen om contact op te nemen. Ook mensen die mogelijk de schutter eerder in de straat of omgeving zagen, of mensen die andere bruikbare informatie hebben, kunnen bellen naar 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

- Advertisement -

Gerelateerd