donderdag, februari 25, 2021

Politieagent overleden, andere agent gewond na ongeval A270 Nuenen

Nuenen – Een 28-jarige politieagent is zaterdagavond overleden nadat hij en zijn collega op de A270 werden aangereden door een automobilist. Van opzet is geen waarschijnlijk geen sprake, de politie spreekt voorlopig van een noodlottig ongeval.

Het ongeluk gebeurde rond half elf op het punt waar de provinciale weg over gaat in de snelweg A270. De politieagenten hadden hun voertuig stilgezet op de rijbaan om een dood dier van de weg te halen om ongelukken de voorkomen. De bestuurder van een Seat zag de politieauto te laat en reed vol in de achterkant van het politievoertuigen. De agenten waren ervoor aan het werk en werden geschept door de auto. Ze raakten allebei zwaargewond waarvan

De politie liet rond half drie vannacht weten dat de 28-jarige agent uit Asten was overleden, zijn vrouwelijke 35-jarige collega werd naar het ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar. Zij is na behandeling in het ziekenhuis inmiddels weer thuis. De bestuurder een 36-jarige man uit Helmond raakte ook gewond. Uit onderzoek bleek dat hij geen alcohol of drugs had gebruikt. Hij is wel verdachte en wordt verhoord om na te gaan of hem iets te verwijten valt. De politie heeft een andere eenheid het ongeval laten onderzoeken.

Related Articles

Zwaargewonde bij brand in flat Baarnhoeve Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een persoon is donderdagmorgen op de Baarnhoeve in Vlaardingen zwaargewond geraakt nadat er...

Fietser zwaargewond na aanrijding met bestelbus Burgemeester Oudlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met bestelbus. Het ongeluk...

Brand in wasruimte zorgflat Sinclair Lewisplaats Rotterdam

0
Rotterdam - In een ouderenflat aan de Sinclair Lewisplaats heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg