Celine uit Berghem gevonden, man aangehouden

Date:

Deel bericht:

De 15-jarige Celine die sinds 23 oktober werd vermist uit Berghem, is in goede gezondheid weer aangetroffen.Dat heeft de politie donderdagavond 29 oktober bekend gemaakt. Eerder die dag werd nog een Ambert Alert verspreid.

De politie achtte dat het meisje mogelijk in levensgevaar was en in mogelijk zorgwekkend gezelschap: Ze werd voor het laatst gezien toen zij door een onbekende man vlakbij haar woning werd opgepikt met een auto.

- Advertisement -

Er is verder niks medegedeeld over waar het meisje is gevonden. Wel is bekend gemaakt dat zij in goede gezondheid is en dat er een verdachte is aangehouden. Of dit de man betreft die haar eerder oppikte, is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd