Jongens 14 & 15 jaar vast voor overvallen Groene Kruisweg Rotterdam

Date:

Share post:

 

Rotterdam – De politie heeft twee minderjarige verdachten opgepakt als verdachten voor het plegen van twee overvallen op twee tankstations aan de Groene Kruisweg in Rotterdam. Het gaat om een overval op 18 oktober bij tankstation van Haan en op 25 oktober een overval op de BP.

Bij de eerste overval werd er gedreigd met een vuurwapen en een mes, de 30-jarige medewerkster was zich kapot geschrokken, op 25 oktober werd een 61-jarige medewerker eveneens bedreigd met een vuurwapen en een mes.

De politie heeft nu een 14-jarige Rotterdammer en een 15-jarige Vlaardingen aangehouden. Bij hun thuis zijn er wapens aangetroffen die gebruikt kunnen zijn bij de overval. De jongens zitten vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd