8.6 C
Rotterdam
maandag 1 maart 2021

Binnen zonder kloppen na vuurwapenmelding Kromhoutstraat Rotterdam

Nieuws

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
- advertentie -

Rotterdam – Het Team Parate Eenheid is donderdagavond een woning aan de Kromhoutstraat binnengevallen na een melding van een mogelijk vuurwapen. Agenten namen geen risico en ramden de deur van de woning in om naar binnen te kunnen.

In de woning waren zes personen aanwezig, zij zijn allen geboeid en gefouilleerd. Één van de aanwezigen bleek corona-achtige verschijnselen te hebben, agenten zijn vervolgens met beschermingsmiddelen naar binnen gegaan om de woning te doorzoeken. Er is uiteindelijk geen vuurwapen aangetroffen. Er is een slotenmaker gebeld om de deur te repareren.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=189882239321119&id=101278138181530

- Advertisement -
- Advertisement -

More articles

- Advertentie -
- advertentie -

Laatste nieuws