Oplichter krijgt klappen als hij slachtoffer onder schot neemt in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Twee mannen hadden een verkoopafspraak in Dordrecht, maar één van de twee had andere intenties. Toen de ‘koper’ het slachtoffer ontmoette, nam hij hem onder schot, maar het verhaal nam hierna een andere wending.

Het tweetal had afgesproken op het Admiraalsplein, maar de koper had andere plannen. Eenmaal samen met het ‘slachtoffer’ trok hij een pistool. Het slachtoffer sloeg direct het wapen uit handen en een vechtpartij was het gevolg.

- Advertisement -

Twee handlangers die zich in de buurt hadden verstopt, bemoeiden zich ermee, maar het slachtoffer kreeg gelukkig ook hulp van een getuige.

Rake klappen
De getuige en het slachtoffer deelden zulke rake klappen uit, dat de handlangers op de vlucht sloegen. Andere omstanders hadden inmiddels de politie ingeschakeld. Agenten arresteerden de bedreiger, die wel eerst behandeld moest worden door ambulancebroeders. Het slachtoffer kreeg enkele klappen, maar raakte niet gewond.

Het weggegooide wapen bleek achteraf nep te zijn. De bedreiger zit vast en de politie is een onderzoek gestart. Ook wordt er gezocht naar de medeverdachten. De politie vraagt eventuele mensen met meer informatie om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via de website van Meld Misdaad Anoniem of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...