Fred van Leer opgenomen in ziekenhuis

Date:

Share post:

Rotterdam – De Rotterdamse Fred van Leer is zondagmiddag in het ziekenhuis opgenomen, de stylist zou vanmiddag rond half vier door de brandweer uit zijn huis in Rotterdam zijn gehaald en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Zijn ziekenhuis opname komt daags nadat er bekend werd dat er een seksfilmpje van hem was uitgelekt. Hij was er kapot van en gaf aan een periode offline te gaan. Of zijn ziekenhuis opname te maken heeft met het filmpje kon nog niet worden bevestigd.


Update: Na de opname heeft Fred van Leer van zich laten horen. Door het uitlekken van de video, vertelt de stylist zichzelf wat te hebben ‘aangedaan’. Verder is hij daar niet verder op ingegaan. Hij vertelde professionele zorg te hebben gekregen en door vrienden te zijn opgevangen.

Praten over depressie met je naasten kan helpen. Kijk op 113.nl/depressie voor informatie en hulp bij depressie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd