24-jarige man beroofd en mishandeld in Zwijndrecht; politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Zwijndrecht -Zondagavond 1 november is een 24-jarige man beroofd en zwaar mishandeld door een groep jongens in Zwijndrecht. De politie plaatst nu het verhaal in de hoop dat getuigen zich melden.

De man had via social media afgesproken nabij de Parklaan. Het is niet bekend gemaakt waar deze afspraak over ging. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek kwam rond 19.30 uur een groepje jongens aanlopen.

De groep sloegen het slachtoffer in zijn gezicht en werkten hem naar de grond, maar zelfs toen bleven de daders hem schoppen. Vervolgens namen zij zijn telefoon, portemonnee en autosleutels mee en gingen er hierna vandoor richting het park.

Het slachtoffer heeft behoorlijk letsel opgelopen en is mogelijk zelfs even buiten bewustzijn geweest.

Signalement
De jongens zijn waarschijnlijk tussen de 16 en 20 jaar oud. Twee van hen zijn rond de 1.80 lang, de anderen een stuk kleiner. Een paar van de groep hebben een getinte huidskleur. Ze zijn er vandoor gegaan richting het park en kwamen dus aan over het fietspad.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die rond die tijd in de omgeving waren en de groep heeft gezien om contact op te nemen. Ook mensen met camerabeelden uit de omgeving worden gevraagd deze te delen met de politie. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan uiteraard ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd