donderdag, februari 25, 2021

22-jarige Rotterdammer aangehouden voor rijden onder invloed

Woensdrecht – Dinsdagavond 3 november heeft de politie bij het Brabantse Woensdrecht een 22-jarige Rotterdammer aangehouden, omdat deze onder invloed verkeerde tijdens het rijden.

Op de A4 ter hoogte van Woensdrecht controleerden agenten een personenauto, omdat agenten vermoedden dat de automobilist onder invloed was. Uit een blaastest bleek dat de jonge Rotterdammer niet gedronken had.

Omdat de agenten toch het vermoeden hadden dat de man onder invloed verkeerde, werd een speekseltest afgenomen. Hieruit bleek dat er sporen waren van amfetamine en cocaïne. Ook werd nog een gebruikershoeveelheid hennep aangetroffen in de auto.

Bloedmonster
De 22-jarige verdachte werd hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau. Een arts kwam ter plaatse om een bloedmonster af te nemen. Dit monster zal door het NFI worden onderzocht en zal moeten uitwijzen in hoeverre de man onder invloed van de aangetroffen drugs was.

Zodra de uitslag klaar is, zal een Officier van Justitie zich verder buigen over de verdere afhandeling van de zaak. De man kreeg in de tussentijd een rijverbod van vierentwintig uur.

Related Articles

Politievoertuig schept gehandicaptenvoertuig Laan op Zuid Rotterdam

0
Rotterdam - De bestuurder van een gehandicaptenvoertuig is donderdagmiddag gewond geraakt nadat deze werd aangereden...

Leidschendamse brandstichter veroordeeld tot 15 maanden celstraf

0
Leidschendam - Ruim dertig voertuigen gingen afgelopen jaar in vlammen op in het Zuid-Hollandse Leidschendam....

Rotterdamse agent breekt vinger tijdens aanhouding

0
Rotterdam -Woensdag 24 februari is een agent gewond geraakt tijdens een aanhouding van een 62-jarige...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg