donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Zeer grote brand verwoest bouwmarkt Isero Marconistraat Gouda (video)

- advertentie -

Gouda – Een zeer grote brand heeft afgelopen nacht bouwmarkt Isero aan de Marconistraat in Gouda volledig in de as gelegd. De brand in het ijzerwarenbedrijf werd omstreeks 00.40 uur ontdekt waarop de brandweer met spoed ter plaatse kwam.

Eenmaal ter plaatse konden zij moeilijk toegang krijgen tot het pand, met warmtebeeldcamera was goed te zien dat de brand al vergevorderd was waarop er binnen 10 minuten opgeschaald werd naar grote brand. De brandweer constateerde dat de brand zo ver gevorderd was dat blussen niet meer mogelijk was. Besloten werd om meerdere ramen in te slaan waardoor de brand extra zuurstof kreeg.

Omstreeks half drie waren er tientallen explosies achter elkaar in het pand te horen, niet veel later sloegen de vlammen uit het dak van de bouwmarkt. De brandweer heeft het pand gecontroleerd laten branden waarop de blussing werd ingezet. De enorme vuurzee werd daarop snel bedwongen om naastgelegen panden te beschermen tegen overslag.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Team Brandonderzoek zal op een later moment onderzoek verrichten. De vraag is echter of de oorzaak dan nog wel te achterhalen is. De eigenaar van de bouwmarkt keek verslagen toe, hoe het pand volledig afbrandde.

We updaten dit artikel naarmate er meer bekend is

- Advertisement -
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -