maandag, maart 1, 2021

Zeer grote brand verwoest bouwmarkt Isero Marconistraat Gouda (video)

Gouda – Een zeer grote brand heeft afgelopen nacht bouwmarkt Isero aan de Marconistraat in Gouda volledig in de as gelegd. De brand in het ijzerwarenbedrijf werd omstreeks 00.40 uur ontdekt waarop de brandweer met spoed ter plaatse kwam.

Eenmaal ter plaatse konden zij moeilijk toegang krijgen tot het pand, met warmtebeeldcamera was goed te zien dat de brand al vergevorderd was waarop er binnen 10 minuten opgeschaald werd naar grote brand. De brandweer constateerde dat de brand zo ver gevorderd was dat blussen niet meer mogelijk was. Besloten werd om meerdere ramen in te slaan waardoor de brand extra zuurstof kreeg.

Omstreeks half drie waren er tientallen explosies achter elkaar in het pand te horen, niet veel later sloegen de vlammen uit het dak van de bouwmarkt. De brandweer heeft het pand gecontroleerd laten branden waarop de blussing werd ingezet. De enorme vuurzee werd daarop snel bedwongen om naastgelegen panden te beschermen tegen overslag.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Team Brandonderzoek zal op een later moment onderzoek verrichten. De vraag is echter of de oorzaak dan nog wel te achterhalen is. De eigenaar van de bouwmarkt keek verslagen toe, hoe het pand volledig afbrandde.

We updaten dit artikel naarmate er meer bekend is

Related Articles

Grote brand breekt uit in flat aan Heuvellaan in Gouda

0
Gouda - Maandagmiddag 1 maart is voor de tweede keer in korte tijd brand uitgebroken...

Twee Rotterdamse tieners vast voor schietpartij Zwijndrecht

0
Zwijndrecht, Rotterdam - Voor het schietincident aan de Burgemeester Jansenlaan waarbij zondagmiddag een 23-jarige man...

Luchtalarm gaat niet af in delen van Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Het luchtalarm is in een deel van Capelle aan den...

1 REACTIE

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg