Zeer grote brand verwoest bouwmarkt Isero Marconistraat Gouda (video)

Date:

Deel bericht:

Gouda – Een zeer grote brand heeft afgelopen nacht bouwmarkt Isero aan de Marconistraat in Gouda volledig in de as gelegd. De brand in het ijzerwarenbedrijf werd omstreeks 00.40 uur ontdekt waarop de brandweer met spoed ter plaatse kwam.

- Advertisement -

Eenmaal ter plaatse konden zij moeilijk toegang krijgen tot het pand, met warmtebeeldcamera was goed te zien dat de brand al vergevorderd was waarop er binnen 10 minuten opgeschaald werd naar grote brand. De brandweer constateerde dat de brand zo ver gevorderd was dat blussen niet meer mogelijk was. Besloten werd om meerdere ramen in te slaan waardoor de brand extra zuurstof kreeg.

Omstreeks half drie waren er tientallen explosies achter elkaar in het pand te horen, niet veel later sloegen de vlammen uit het dak van de bouwmarkt. De brandweer heeft het pand gecontroleerd laten branden waarop de blussing werd ingezet. De enorme vuurzee werd daarop snel bedwongen om naastgelegen panden te beschermen tegen overslag.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Team Brandonderzoek zal op een later moment onderzoek verrichten. De vraag is echter of de oorzaak dan nog wel te achterhalen is. De eigenaar van de bouwmarkt keek verslagen toe, hoe het pand volledig afbrandde.

We updaten dit artikel naarmate er meer bekend is

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Groot lek in gasleiding van woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vanochtend een groot lek in een...

Zwaargewonde en auto te water na ongeluk, bestuurder probeert te vluchten | Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is afgelopen bij een ongeluk op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk met zijn auto...