maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Kettingsbotsing en auto te water Groene Kruisweg Heenvliet

- advertentie -
Heenvliet – Op de Groene Kruisweg is donderdagmiddag een automobilist na het rammen van een lantaarnpaal op zijn kop tot stilstand gekomen. De automobilist verloor de macht over het stuur en sloeg daarna over de kop. Achteropkomend verkeer schrok zo erg van het ongeval dat één van de bestuurders niet goed oplette een achterop zijn voorgangers klapte.
Alle drie de inzittenden zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. De bestuurder van de over de kop geslagen auto is naar het ziekenhuis gebracht. De ter plaatse gekomen brandweer kon na het losmaken van de accu’s in de auto’s weer met vervolg. De weg is afgesloten geweest tussen Heenvliet en Brielle.

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -