maandag, maart 1, 2021

Jongens aangehouden met doorgeladen vuurwapen in Ridderkerk

Ridderkerk – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee 23-jarige Rotterdammers aangehouden voor het bezit van een doorgeladen vuurwapen in een tasje. De twee werden door bewoners opgemerkt toen zij op een scooter in de Generaal Smutsstraat in Bolnes de aandacht trokken.

Agenten gingen ter plaatse en troffen al snel één van de jongens die voldeed aan het signalement.  Bij het zien van de politie ging hij ervandoor. Al snel kon hij na een korte achtervolging worden aangehouden. Hij had geen tasje meer bij zich. De politie heeft vervolgens met een politiehond gezocht naar het tasje, deze werd inderdaad aangetroffen.

Tijdens het onderzoek meldde een andere man op een scooter zich bij de politie met de vraag wat ze aan het doen waren. De politie twijfelde en vroeg de man om zijn identiteitsbewijs, deze kon hij niet tonen en werd aangehouden op de wet id. Toen de politie het tasje van verdachte nummer 1 opende kwam daar een doorgeladen vuurwapen uit, en het identiteitsbewijs van verdachte nummer 2.

Beide mannen zijn aangehouden en ingesloten, het vuurwapen is in beslag genomen en de rechter zal zich over de zaak buigen.

 

 

Related Articles

Twee Rotterdamse tieners vast voor schietpartij Zwijndrecht

0
Zwijndrecht, Rotterdam - Voor het schietincident aan de Burgemeester Jansenlaan waarbij zondagmiddag een 23-jarige man...

Luchtalarm gaat niet af in delen van Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Het luchtalarm is in een deel van Capelle aan den...

Klanten diergaarde Blijdorp slachtoffer van datalek

0
Rotterdam - Een aantal bezoekers die in het verleden een kaartje via de website van...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg