woensdag, januari 26, 2022
3.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Twee nieuwe aanhoudingen in onderzoek bedreigingen Emmauscollege Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft in het onderzoek naar de bedreigingen aan het Emmauscollege en een docent twee nieuwe verdachten aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Amsterdam en een 18-jarige jongen uit Den Haag. Het eerder aangehouden 18-jarige meisje uit Rotterdam is vrijgelaten maar blijft wel verdachte.

De jongens zijn aangehouden op verdenking van de bedreigingen richting de school. Afgelopen week ontstond er ophef nadat er een spotprent in een klaslokaal welke er al jaren hing in verkeerde context op social media werd geplaatst. Niet veel later werden er forse bedreigingen geuit die zelfs zo ver gingen dat één van de docenten onderdook.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -