Automobilist crasht na achtervolging Zuiderparkweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist is afgelopen nacht omstreeks 03.00 uur op de Zuiderparkweg in Rotterdam aangehouden na een achtervolging vanuit Moerdijk. De man werd door agenten opgemerkt toen hij op de A16 al slingerend en seinend over de snelweg reed en met zeer hoge snelheid meerdere auto’s inhaalde.

Op de Vaanweg zagen agenten de mogelijkheid om de bestuurder een stopteken te geven. De bestuurder negeerde het stopteken en ging ervandoor, echt ver kwam hij tijdens zijn vluchtpoging niet. Vlakbij Ahoy ramde hij een stoeprand waardoor de banden lek raakten en zijn vluchtpoging moest staken.

De automobilist wilde zich nog niet overgeven en ging fors in verzet. Een politiehond werd ingezet en zette zijn kaken stevig in de verdachte. Hierop kon hij worden aangehouden.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd