maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Verwarde man springt water in Terbregsehof Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een verwarde man is zaterdagavond in het water gesprongen langs het Terbregsehof in Rotterdam. Omstanders zagen dat de man een fikkie aan het stoken was op een erf wat voor overlast zorgde. De man was het er niet mee eens en ging totaal door het lint. Niet veel later sprong hij water in toen hem was verteld dat de politie al onderweg was.

De man werd vervolgens met behulp van diezelfde omstanders uit het water gehaald. Ambulancepersoneel heeft hem gecontroleerd waarna hij door agenten is aangehouden. Waarom de man overlast veroorzaakte en of hij op het betreffende erf woonachtig is, is niet bekend. Op 23 oktober was er ook een melding van mogelijke schietpartij op het desbetreffende erf.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -