Politie zoekt getuigen van gewapende overval op pizzakoerier in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagavond 7 november werd op de Laaghagen in Rotterdam een pizzabezorger overvallen door twee gewapende jongens. De politie maakt dit vandaag bekend in de hoop dat getuigen zich melden.

De bezorger reed die avond met zijn scooter naar de Laaghagen om een pizza te bezorgen. Hij parkeerde rond 22.30 uur zijn scooter om de bestelling te pakken toen hij werd aangesproken door een jongeman.

De jongen zei dat hij geld van hem wilde. De bezorger zag dat de overvaller een mes in zijn hand had. Ook zag de bezorger dat de overvaller niet alleen was. Er was nog een jongeman bij.

Vluchten
Het slachtoffer zag geen andere mogelijkheid dan de bestelling en de dagopbrengst aan de overvallers af te geven. Die gingen er daarna rennend vandoor. Een signalement heeft de politie niet gegeven.

Getuigen
De politie zoekt getuigen van deze overval. Heeft u iets gezien? Of beschikt u over informatie of camerabeelden waar de overvallers op te zien zijn? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd