Twee inbrekers aangehouden in Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Maandagochtend 9 november heeft de politie twee inbrekers aangehouden nadat zij op heterdaad werden betrapt bij een woning aan het Parelgras. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De bewoners waren die ochtend al vroeg naar hun werk vertrokken. Buren die dat wisten, waren daarom ook verbaasd toen zij mannen rond de woning zagen lopen. Toen ze werden aangeroepen gingen zij er snel vandoor.

Later die ochtend bleek dat de twee bij de woning hadden ingebroken. Of de daders ook de mannen zijn die eerder gezien zijn, moet nog blijken. Er werden enkele bezittingen buitgemaakt.

Aanhoudingen
Agenten die zich hadden toegesneld naar het adres zagen in de omgeving op de Zinkseweg een man lopen die aan het signalement voldeed. Een andere eenheid zag een tweede verdachte lopen op de Valkhoek. Beide verdachten werden hierop aangehouden.Beide verdachten zijn 23 jaar en afkomstig uit Den Haag en Wateringen.

Na de aanhoudingen werd op de Pelikaanhoek een auto van de verdachten gevonden. Deze is in beslag genomen voor nader sporenonderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd