Spar-supermarkt aan Voorschoterlaan in Rotterdam voor derde keer dit jaar overvallen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een supermarkt aan de Voorschoterlaan is dinsdagavond 10 november voor de derde keer dit jaar overvallen.

Rond 19.50 uur stond een man aan de kassa die geld eiste van een 19-jarige caissière. Hij dreigde hierbij met een voorwerp waarvan niet duidelijk was wat het was. Nadat hij een klein geldbedrag had gekregen, ging hij er vandoor.

- Advertisement -

Een andere winkelmedewerker ging de man nog achterna maar raakte hem buiten kwijt. De verdachte verdween waarschijnlijk in de richting van de Avenue Concordia.

Signalement
De verdachte was een licht getinte man van ongeveer 1.70 meter lang, een gezet postuur, zwart haar en een stoppelbaardje. Hij droeg een zwarte jas van het merk North Face met een capuchon over zijn hoofd. Verder had hij een lichtgrijze trainingsbroek met een zwarte streep langs de benen, zwarte schoenen en handschoenen. Zijn mond en neus waren bedek met een blauw mondkapje.

Getuigenoproep
Het is de derde keer dit jaar dat deze winkel te maken krijgt met een overval. De vorige overvallen vonden plaats op 17 juli en 25 oktober. Het spreekt voor zich dat dit grote impact heeft op de medewerkers van de winkel. De politie wil de dader(s) dus heel graag aanhouden.

Heeft u dinsdagavond iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben of heeft u meer informatie over deze zaak, meld dit dan alstublieft via de opsporingstiplijn via 0800-6070. Anoniem melden kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...