woensdag, maart 3, 2021

Ambassade Saoedi-Arabië in Den Haag beschoten

Den Haag – In de ochtend van donderdag 12 november is de ambassade van Saoedi-Arabië beschoten. Tientallen schoten zijn gelost.

De politie zegt dat er even voor 6 uur de melding binnenkwam dat er geschoten zou zijn op het ambassadegebouw, gelegen aan de Koninginnegracht. Ter plaatse troffen agenten tientallen hulzen op straat aan en evenveel kogelinslagen in het pand. Niemand raakte gewond.

De politie is de hele ochtend al bezig om uitgebreid onderzoek te doen naar het voorval. De schade is op alle verdiepingen te zien. Het twintigtal kogelgaten zitten in de muren, ramen en de voordeuren. De politie roept getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844.

Gisteren aanslag op westerse diplomaten in Saoedi-Arabië
Buitenlandse media berichten dat er gisteren een bomaanslag is geweest in Jeddah, de hoofdstad van Saoedi-Arabië. Dit zou een gerichte aanslag zijn geweest op westerse diplomaten, die samenkwamen tijdens een herdenkingsdienst voor de Eerste Wereldoorlog. Deze media zeggen dat er een mogelijk verband bestaat, maar dit is in dit stadium nog te vroeg om te zeggen.

Related Articles

Meerdere gewonden bij aanrijding Zevenkampsering Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een ongeluk op de Zevenkampsering zijn woensdagmorgen rond 08.30 meerdere personen betrokken...

Man zwaargewond na schietpartij Madernarode Zoetermeer

0
Zoetermeer - Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een schietpartij op de Madernorode in...

Woning onder water na breuk ik waterleiding in dijk IJsseldijk-Noord Ouderkerk aan den IJssel

0
Ouderkerk aan den IJssel - Een woning is dinsdagmorgen rond 06.00 uur volgestroomd met water...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg