Baby (1) overleden aan verwondingen na ongeval op A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht

Date:

Deel bericht:

Hendrik-Ido-Ambacht – Een vijftien maanden oud jongetje dat afgelopen maandagavond zwaargewond raakte bij een ongeval op de A16 ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht, is aan zijn verwondingen overleden. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

Maandag 9 november vond het ongeval even na 19.00 uur op de A16 richting Rotterdam. Een grijze en zwarte bestelauto botsten op elkaar. Een van de bestuurder, een 46-jarige Hagenaar, raakte bekneld en werd na de bevrijding naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

De baby die in het andere voertuig zat, moest ook bevrijd worden door de brandweer. Hij werd eveneens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar is vandaag helaas aan zijn verwondingen overleden.

De politie zegt dat de impact groot is bij de betrokkenen en nabestaanden en heeft ze opgevangen. Er wordt specialistische begeleiding verzorgd.

Getuigenoproep
De politie is nog altijd bezig te achterhalen wat er precies heeft plaatsgevonden. Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, worden getuigen of mensen met dashcambeelden gevraagd om contact op te nemen. Dit kan door te bellen via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man aangehouden na aantreffen vuurwapen Metrostation Slinge Rotterdam

Rotterdam - Politiestudenten van de Eenheid Rotterdam hebben vrijdagavond een preventieve fouilleeractie gehouden op Metrostation Slinge in Rotterdam....

Jongen ernstig gewond na steekpartij Dijkwal Spijkenisse

Spijkenisse - Een jongen is donderdagmiddag rond 17.10 uur ernstig gewond geraakt door een steekpartij aan de Dijkwal...

Kapperszaak compleet verwoest door grote brand Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een kapperszaak aan de Mijnsherenlaan is woensdagmiddag 8 mei volledig uitgebrand. De brand ontstond even na...

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...