woensdag, januari 26, 2022
3.3 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Twee gewonden na steekpartij Van Beethovenstraat Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – Bij een steekpartij in de Van Beethovenstraat zijn donderdagmorgen twee mannen gewond geraakt. Het gaat om een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 27-jarige Ridderkerker. Het lijkt er volgens de politie op dat de twee slachtoffers ook de daders zijn.

Er was een ruzie ontstaan tussen twee slachtoffers, waarop er vermoedelijk over en weer werd gestoken. Er waren tijdens het incident meer mensen aanwezig. De twee slachtoffers zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -