maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Vreemd luchtje na houtwormbestrijding Wethouder Brouwerstraat Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Bewoners van woningen aan de Wethouder Brouwerstraat hebben donderdagavond de brandweer gebeld omdat zij bij het thuiskomen nog steeds een vreemde geur roken nadat de woningbouw de dag ervoor houtworm had bestreden. De geur was zo heftig dat het niet werd vertrouwd.

De brandweer is ter plaatse en onderzoekt nu of de stank gevaarlijke is voor de bewoners. Vooralsnog zijn er niet direct woningen ontruimd. De woning waar de bestrijding is geweest wordt door de brandweer gecontroleerd.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -