donderdag, februari 25, 2021

Bekeuringen na politiecontroles in Rotterdam Ommoord

Rotterdam – Politieagenten hebben bij het houden van enkele controles donderdag 12 november weer diverse bekeuringen uitgeschreven aan onder andere fietsers en bestuurders van scooters in de Rotterdamse wijk Ommoord.

Politieagenten gingen donderdag vanaf de middag in groepjes de straat op en bekeurden enkele fietsers en scooterbestuurders voor het rijden door het winkelgebied van de Hesseplaats.

Even verderop werd er wederom ook op de President Rooseveltweg gecontroleerd. Ook nu weer waren er bestuurder die met hun scooter over het fietspad reden. Er werd ook een bestuurder bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en een andere bestuurder had nog een openstaande boete van 724 euro.

Aan het eind van de actie zette de politie een automobilist aan de kant, de bestuurder bleek onder invloed van drugs te rijden en had nog een boete open staan van 429 euro. De bestuurder dacht echter de politie te slim af te zijn en wilde onder de openstaande boete uitkomen maar de agenten waren net wat slimmer, hij kon uiteindelijk zijn auto inleveren en mag deze ophalen na het betalen van de boete en de sleepkosten.

Related Articles

Zwaargewonde bij brand in flat Baarnhoeve Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een persoon is donderdagmorgen op de Baarnhoeve in Vlaardingen zwaargewond geraakt nadat er...

Fietser zwaargewond na aanrijding met bestelbus Burgemeester Oudlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met bestelbus. Het ongeluk...

Brand in wasruimte zorgflat Sinclair Lewisplaats Rotterdam

0
Rotterdam - In een ouderenflat aan de Sinclair Lewisplaats heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg