maandag, juni 27, 2022
17 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Coronahelikopter vervoert coronapatiënt van Capelle aan den IJssel naar Groningen (video)

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een patiënt van het IJsseland Ziekenhuis is vrijdagmorgen met een speciale traumahelikopter opgehaald om overgeplaatst te worden naar een ziekenhuis in Groningen. De patiënt wordt verder behandeld in het ziekenhuis in Groningen om zo plaats te maken in het IJsselland ziekenhuis voor andere patiënten.

Vanwege de afstand gebeurd het vervoer met een speciale traumahelikopter die uitsluitend wordt ingezet voor vervoer van coronapatienten. Bij het IJsselland ziekenhuis is een speciale plek gecreëerd zodat de helikopter veilig kan landen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -