Wijkagenten trekken door Rotterdam Ommoord voor een babbeltje

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De wijkagenten van Ommoord zijn de gehele zaterdagmiddag op verschillende plekken door de wijk getrokken om zo kennis te maken met de bewoners van de wijk. Op zogenoemde pop-up locaties werd een tafel neergezet waarbij de wijkagent aanwezig was om alle vragen van wijkbewoners te beantwoorden.

Om 09.00 uur ging men van start op de Hesseplaats. Samen met Roze in Blauw, studenten en vrijwilligers werden wijkbewoners ontvangen voor een informatief gesprek. Hierbij waren ook handhavers van de Gemeente Rotterdam aanwezig voor het opnemen van overlast meldingen en de Brandweer Rotterdam hield preventie gesprekken rondom brandveiligheid, waar nodig werdt er meteen een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.

- Advertisement -

Even later werden ook het Varenhof, Binnenhof, Romeynshof, Henenspoordoorn, Dwerggras en het Kruidenpark uiteraard niet overgeslagen voor een gezellig gesprek met de wijkbewoners.

Doel van deze actie was om zoveel mogelijk binding te krijgen met de wijk, weten wat er speelt maar ook om kennis te maken met de wijkagent. Er werden dan ook vele vragen gesteld. Naast het gesprek voor de bewoners was er ook een mooie politiemotor aanwezig, zo wilde de 3-jarige Kieran een grote politiefan uiteraard wel even op die grote motor plaatsnemen.

De wijkagenten hebben een erg leuke dag gehad, en willen alle bewoners bedanken voor de leuke gesprekken.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...

Politie zoekt getuigen explosie Kalmarpad Rotterdam

Rotterdam - Een woning aan het Kalmarpad in Rotterdam-Oosterflank is afgelopen nacht beschadigd geraakt door een explosie. Een...