donderdag, februari 25, 2021

Wijkagenten trekken door Rotterdam Ommoord voor een babbeltje

Rotterdam – De wijkagenten van Ommoord zijn de gehele zaterdagmiddag op verschillende plekken door de wijk getrokken om zo kennis te maken met de bewoners van de wijk. Op zogenoemde pop-up locaties werd een tafel neergezet waarbij de wijkagent aanwezig was om alle vragen van wijkbewoners te beantwoorden.

Om 09.00 uur ging men van start op de Hesseplaats. Samen met Roze in Blauw, studenten en vrijwilligers werden wijkbewoners ontvangen voor een informatief gesprek. Hierbij waren ook handhavers van de Gemeente Rotterdam aanwezig voor het opnemen van overlast meldingen en de Brandweer Rotterdam hield preventie gesprekken rondom brandveiligheid, waar nodig werdt er meteen een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.

Even later werden ook het Varenhof, Binnenhof, Romeynshof, Henenspoordoorn, Dwerggras en het Kruidenpark uiteraard niet overgeslagen voor een gezellig gesprek met de wijkbewoners.

Doel van deze actie was om zoveel mogelijk binding te krijgen met de wijk, weten wat er speelt maar ook om kennis te maken met de wijkagent. Er werden dan ook vele vragen gesteld. Naast het gesprek voor de bewoners was er ook een mooie politiemotor aanwezig, zo wilde de 3-jarige Kieran een grote politiefan uiteraard wel even op die grote motor plaatsnemen.

De wijkagenten hebben een erg leuke dag gehad, en willen alle bewoners bedanken voor de leuke gesprekken.

 

 

 

Related Articles

Zwaargewonde bij brand in flat Baarnhoeve Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een persoon is donderdagmorgen op de Baarnhoeve in Vlaardingen zwaargewond geraakt nadat er...

Fietser zwaargewond na aanrijding met bestelbus Burgemeester Oudlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met bestelbus. Het ongeluk...

Brand in wasruimte zorgflat Sinclair Lewisplaats Rotterdam

0
Rotterdam - In een ouderenflat aan de Sinclair Lewisplaats heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg