maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Wijkagenten trekken door Rotterdam Ommoord voor een babbeltje

- advertentie -

Rotterdam – De wijkagenten van Ommoord zijn de gehele zaterdagmiddag op verschillende plekken door de wijk getrokken om zo kennis te maken met de bewoners van de wijk. Op zogenoemde pop-up locaties werd een tafel neergezet waarbij de wijkagent aanwezig was om alle vragen van wijkbewoners te beantwoorden.

Om 09.00 uur ging men van start op de Hesseplaats. Samen met Roze in Blauw, studenten en vrijwilligers werden wijkbewoners ontvangen voor een informatief gesprek. Hierbij waren ook handhavers van de Gemeente Rotterdam aanwezig voor het opnemen van overlast meldingen en de Brandweer Rotterdam hield preventie gesprekken rondom brandveiligheid, waar nodig werdt er meteen een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.

Even later werden ook het Varenhof, Binnenhof, Romeynshof, Henenspoordoorn, Dwerggras en het Kruidenpark uiteraard niet overgeslagen voor een gezellig gesprek met de wijkbewoners.

Doel van deze actie was om zoveel mogelijk binding te krijgen met de wijk, weten wat er speelt maar ook om kennis te maken met de wijkagent. Er werden dan ook vele vragen gesteld. Naast het gesprek voor de bewoners was er ook een mooie politiemotor aanwezig, zo wilde de 3-jarige Kieran een grote politiefan uiteraard wel even op die grote motor plaatsnemen.

De wijkagenten hebben een erg leuke dag gehad, en willen alle bewoners bedanken voor de leuke gesprekken.

 

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -