Agenten treffen laveloos kind aan in woning Vlaardingen na melding coronafeestje

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een agent is afgelopen nacht gebeten door een minderjarige toen zij bij een melding waren van geluidsoverlast in een woning in Vlaardingen. In de woning bleek een coronafeestje aan de gang te zijn, de ouders waren op dat moment niet thuis waarop agenten besloten de ouders op te bellen die daar uiteraard niet zo blij mee waren.

Agenten troffen in de woning een minderjarige aan die nog niet laveloos was, agenten hebben het de minderjarige naar de auto gebracht om deze thuis te brengen. Daar bleek ook niemand thuis te zijn dus is het kind maar onder de douche gezet, daar vertrouwden ze de situatie niet en hebben een ambulance ter plaatsen laten komen die besloten om het kind naar het ziekenhuis over te brengen.

- Advertisement -

Het kind kon niet meer lopen en werd naar beneden gedragen, onderweg naar beneden beet het kind de agent in zijn arm. Dit zal hoogstwaarschijnlijk geen bewuste actie zijn geweest. Voor de hele situatie is een zorgmelding opgemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Steekpartij aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen

Zaterdagavond rond zes uur werd een steekpartij gemeld aan de Johannes Muldersstraat in Vlaardingen. Daar hadden twee mannen...

Rotterdammer (15) en Krimpenaar (16) in Vlaardingen opgepakt voor nieuwe poging aanslag woning loodgieter

Vlaardingen - Nog steeds is er verscherpt toezicht in Vlaardingen en daarom controleerden agenten in de nacht van...