maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Agenten treffen laveloos kind aan in woning Vlaardingen na melding coronafeestje

- advertentie -

Vlaardingen – Een agent is afgelopen nacht gebeten door een minderjarige toen zij bij een melding waren van geluidsoverlast in een woning in Vlaardingen. In de woning bleek een coronafeestje aan de gang te zijn, de ouders waren op dat moment niet thuis waarop agenten besloten de ouders op te bellen die daar uiteraard niet zo blij mee waren.

Agenten troffen in de woning een minderjarige aan die nog niet laveloos was, agenten hebben het de minderjarige naar de auto gebracht om deze thuis te brengen. Daar bleek ook niemand thuis te zijn dus is het kind maar onder de douche gezet, daar vertrouwden ze de situatie niet en hebben een ambulance ter plaatsen laten komen die besloten om het kind naar het ziekenhuis over te brengen.

Het kind kon niet meer lopen en werd naar beneden gedragen, onderweg naar beneden beet het kind de agent in zijn arm. Dit zal hoogstwaarschijnlijk geen bewuste actie zijn geweest. Voor de hele situatie is een zorgmelding opgemaakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -