Politie onderzoekt melding schietpartij Granadoslaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie onderzoek naar een mogelijke schietpartij op de Granadoslaan in Rotterdam Hillegersberg. Voorafgaand aan het incident zou er een vechtpartij zijn geweest, hierbij zou mogelijk zijn geschoten. De politie kreeg iets voor de melding van de schietpartij ook een melding van een aanrijding op de Molenlaan.

Of de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben is nog niet bekend, maar wordt wel meegenomen in het onderzoek. In Rotterdam-Ommoord zou de politie een auto staande hebben gehouden en met behulp van een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) een nog onbekend aantal jongeren met getrokken wapen uit de auto hebben gepraat. Zij wilden bevelen van de politie niet opvolgen.

Er zijn vooralsnog geen gewonden aangetroffen, de politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd