Bewoner buitengesloten met pannetje op het vuur Johan Jongkindrade Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een bewoner van een woning aan de Johan Jongkindrade trok per ongeluk de voordeur van de woning dicht terwijl deze geen sleutels bij zich had. Op het vuur stond nog een pannetje eten te pruttelen waarop de brandweer met spoed ter plaatse werd gestuurd.

Geluk bij een ongeluk kon de brandweer via een openstaande deur op het balkon naar binnen. Eenmaal in de keuken bleek het pannetje nog lekker te pruttelen en rook het naar hachee. De voordeur is vervolgens geopend waardoor de bewoner weer naar binnen kon.

Onderweg naar het incident is er tijdens de spoedrit een ongeval gebeurd met een personenauto. Er was alleen sprake van blikschade. Een woordvoerster gaf aan dat er geen letsel was en de schade netjes zal worden afgehandeld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd