Bewoner gereanimeerd na woningbrand Rozenburgstraat Den Haag

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – Brandweerlieden hebben afgelopen nacht tijdens het blussen van een woningbrand in de Rozenburgstraat in de Haagse Schilderwijk een persoon aangetroffen. Het slachtoffer werd buiten bewustzijn uit de woning gehaald en is ter plekke gereanimeerd. De brand was bij aankomst van de brandweer al uitslaand.

De brand welke ontstond in de slaapkamer van de woning zorgde voor veel rook en vuur, de woning zelf is volledig verwoest. Drie omliggende woningen werden door de brandweer ontruimd, de bewoners konden pas weer terug toen de huizen waren geventileerd.

Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, team brandonderzoek van de brandweer en politie doen onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd