maandag, juni 27, 2022
16.2 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Brandweerman overleden na val in liftschacht Den Dolder

- advertentie -

Den Dolder – Een brandweerman is zaterdagmorgen overleden door een arbeidsongeval tijdens een uitruk. De brandweerman was samen met zijn collega’s aan het werk bij een appartementencomplex voor een wateroverlast. Volgens RTV Utrecht zou de brandweerman in een liftschacht zijn gevallen.

Zijn collega’s en ambulancepersoneel hebben nog eerste hulp verleend maar mocht niet meer baten. De verslagenheid onder de collega’s is groot. Ze zijn opgevangen door slachtofferhulp. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -