zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie schiet verdachte neer bij woningoverval, twee slachtoffers en elf aanhoudingen Meiland Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een woningoverval op het Meiland in Rotterdam-Vreewijk zijn zaterdagavond omstreeks 18.15 uur twee personen gewond geraakt door schotwonden en zijn er elf personen aangehouden. Het incident zorgde voor een massale politie-inzet omdat de overvallers bij aankomst van de politie nog binnen waren.

Een politieagent schoot bij de inval één van de verdachten neer omdat er een dreigende situatie ontstond, de agent voelde zich daarop genoodzaakt om te schieten. De politie trof in de woning uiteindelijk ook een slachtoffer met een schotwond aan. Onder de aangehouden personen zouden ook de drie verdachten zijn, de politie weet nog niet wie het zijn. De hele avond is er vervolgens onderzoek gedaan in de woning. Op straat werd een vuurwapen aangetroffen.

De twee slachtoffers met schotwonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn niet zwaargewond geraakt. Omwonenden gaven aan dat de gehele wijk was afgezet en er wel twintig tot dertig politieauto’s en een helikopter aanwezig waren.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -