vrijdag, februari 26, 2021

Politie schiet verdachte neer bij woningoverval, twee slachtoffers en elf aanhoudingen Meiland Rotterdam

Rotterdam – Bij een woningoverval op het Meiland in Rotterdam-Vreewijk zijn zaterdagavond omstreeks 18.15 uur twee personen gewond geraakt door schotwonden en zijn er elf personen aangehouden. Het incident zorgde voor een massale politie-inzet omdat de overvallers bij aankomst van de politie nog binnen waren.

Een politieagent schoot bij de inval één van de verdachten neer omdat er een dreigende situatie ontstond, de agent voelde zich daarop genoodzaakt om te schieten. De politie trof in de woning uiteindelijk ook een slachtoffer met een schotwond aan. Onder de aangehouden personen zouden ook de drie verdachten zijn, de politie weet nog niet wie het zijn. De hele avond is er vervolgens onderzoek gedaan in de woning. Op straat werd een vuurwapen aangetroffen.

De twee slachtoffers met schotwonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn niet zwaargewond geraakt. Omwonenden gaven aan dat de gehele wijk was afgezet en er wel twintig tot dertig politieauto’s en een helikopter aanwezig waren.

Related Articles

Zwaargewonde bij brand Zwaanshals Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een brand in een woning aan het Zwaanshals is vrijdagmorgen een persoon...

Bestuurder van bromfiets zwaargewond na aanrijding met auto Hopperweg Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - De opzittende van een scooter is donderdagavond omstreeks 20.45 uur zwaargewond geraakt bij...

Dode in auto Flakkeesestraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een auto aan de Flakkeesestraat in Rotterdam is donderdagavond een dode man...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg