14-jarig slachtoffer van aanrijding op Mathenesserlaan in levensgevaar; politie op zoek naar iPhone

Date:

Share post:

Rotterdam – Het 14-jarige meisje dat afgelopen donderdagavond werd aangereden op de Mathenesserlaan verkeert nog in levensgevaar. De politie is momenteel op zoek naar de telefoon van het slachtoffer.

Donderdagavond 19 november werd het meisje op het zebrapad op de kruising Mathenesserlaan en G.J. Mulderstraat geschept door een auto en raakte ernstig gewond. De politie laat vanavond weten dat het meisje nog altijd in het ziekenhuis ligt en dat ‘voor haar leven wordt gevreesd.’

Telefoon van slachtoffer kwijt
Het meisje had een telefoon bij zich die niet werd teruggevonden na het ongeval en sindsdien dus kwijt is. Op verzoek van de familie plaatst de politie nu een oproep om het toestel terug te vinden. Het gaat om een witte iPhone 11 met roze achtergrond.

Het mag begrepen worden dat het toestel foto’s en filmpjes heeft die voor de familie van onschatbare waarde zijn, zeker gezien de huidige toestand van het jonge meisje. Mensen worden daarom gevraagd zich te melden als zij het toestel hebben of weten waar deze is. Deze kan ook anoniem worden afgeleverd op een bureau.

- Advertisement -

Gerelateerd