Brandweer bekogeld met vuurwerk tijdens bluswerkzaamheden in Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Zondagavond 22 november is de Goudse brandweer bekogeld met vuurwerk tijdens het blussen van een afvalcontainer aan de Rutgersstraat.

Even voor negen uur werd de brandweer gealarmeerd voor de brand in de ondergrondse afvalcontainer. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten in deze tijd van het jaar.

Terwijl de brandweerlieden bezig waren om de brandende container vol te laten lopen met water, werden zij op een gegeven moment met vuurwerk belaagd. Een auto reed langs en een persoon gooide vuurwerk naar de brandweerlui.

De brandweerlieden wisten de explosie te ontwijken en de politie is achter de auto aangegaan. Het is vooralsnog onbekend of de vuurwerkgooiers zijn aangehouden.

- Advertisement -

Gerelateerd