Politievlogger Jan-Willem Schut bedreigd met de dood

Date:

Share post:

Een volger van de Politievlogger Jan-Willem Schut heeft zaterdagavond ernstige bedreigingen geuit tegen de agent. De volger reageerde onder één van zijn video’s dat de vlogger maar moest stoppen met zijn YouTube kanaal en dat zijn vrienden in Nederland zijn privéadres wel even zouden gaan achterhalen.

De volger noemt het Openbaar Ministerie en de Politie fascistische mannenbroeders en wil daar wel eens iets tegen gaan doen. Hij sluit zijn bericht af met de vraag of de kogelwerende vesten van de politie wel bestand zijn tegen een Kalashnikov (AK-47) met Full Metal jacket kogels.

De politievlogger geeft aan aangifte te gaan doen tegen de volger.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd