zondag, januari 17, 2021

Automobilist rijdt 210km/u en raakt rijbewijs kwijt A12 Bleiswijk

Bleiswijk – De politie heeft afgelopen nacht een snelheidsduivel van de A12 ter hoogte van Nootdorp van de weg geplukt. De automobilist viel op toen hij als een raket voorbij schoot nadat agenten bij Bleiswijk de snelweg opdraaiden. Een achtervolging voor de meting van de snelheid werd opgestart.

De bestuurder van een zwarte Mercedes bleek met een bizar hoge snelheid over de A12 te rijden, tijdens de meting over 2 kilometer bleef de snelheidsmeter van de snelle Audi steken op 210km/u. De automobilist kreeg een stopteken en werd bij Nootdorp van de weg gehaald.

Met alle wettelijke correcties bleef er een overschrijding van 91km/u over, vanzelfsprekend mocht de man die naar eigen zeggen een zeer ervaren rijder was na drie jaar zijn rijbewijs aan de agenten overhandigen. Deze overtreding zal hem een fikse geldboete en een ontzegging van de rijbevoegdheid voor de duur van minimaal 4 maanden opleveren.

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij Van der Duyn van Maasdamlaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een man van ongeveer 30 jaar oud is zondagmorgen zwaargewond geraakt bij een...

Politie haalt auto van de weg met gladde bandjes

0
Rotterdam - De verkeerspolitie in Rotterdam heeft zaterdagmorgen een automobilist van de weg gehaald hij...

Meerdere aanhouding voor overlast metrostation Capelsebrug Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdag meerdere personen aangehouden voor overlast rondom het metrostation de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg