Man vindt gestolen fiets terug op Marktplaats, dief aangehouden

Date:

Deel bericht:

Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam – Het is altijd zuur als blijkt dat je fiets is gestolen. Het overkwam een man in Gorinchem, maar tot zijn verbijstering zag hij ’s avonds zijn fiets te koop staan op Marktplaats.

Zaterdagmiddag 14 november zet de eigenaar zijn fiets neer bij het station van Gorinchem. Als hij die nacht om twee uur terugkomt, blijkt zijn fiets te zijn gestolen. Dezelfde dag doet hij nog aangifte.

- Advertisement -

Die avond is de verbijsterd groot als de man zijn fiets te koop staan op het internet. Hij licht de politie in, waarna een agent een afspraak maakt met de verkoper, zich voordoend als geïnteresseerde.

Twee dagen later is het dan zover en is de afspraak met de verkoper. Tijdens deze afspraak wordt de verdachte aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Giessenburg.

Tweede fiets ook gestolen
Op de advertentie was nog een tweede fiets te zien, die de verdachte ook te koop had staan. Beide fietsen werden in beslag genomen. De tweede fiets bleek ook gestolen. De verdachte bekende deze tweede fiets enkele weken geleden te hebben gestolen op station Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam.

De politie heeft geen aangifte aan deze fiets kunnen linken en is nog op zoek naar de eigenaar. Mocht deze fiets mogelijk van u kunnen zijn, neem dan contact op met het basisteam Lek en Merwede via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

Agente gewond bij controle in Gorinchem

Gorinchem - Zondagavond 14 april is een agente gewond geraakt bij de controle van een voertuig, zo laat...

A15 van Gorinchem naar Rotterdam dicht door puin op de weg

De A15 is van Gorinchem richting Rotterdam afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam....

Politie zoekt getuigen van steekincident in Gorinchem

Gorinchem - Donderdagavond 29 februari is een 20-jarige Gorinchemmer gewond geraakt bij een steekincident. Volgens de Politie is...