Man vindt gestolen fiets terug op Marktplaats, dief aangehouden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam – Het is altijd zuur als blijkt dat je fiets is gestolen. Het overkwam een man in Gorinchem, maar tot zijn verbijstering zag hij ’s avonds zijn fiets te koop staan op Marktplaats.

Zaterdagmiddag 14 november zet de eigenaar zijn fiets neer bij het station van Gorinchem. Als hij die nacht om twee uur terugkomt, blijkt zijn fiets te zijn gestolen. Dezelfde dag doet hij nog aangifte.

Die avond is de verbijsterd groot als de man zijn fiets te koop staan op het internet. Hij licht de politie in, waarna een agent een afspraak maakt met de verkoper, zich voordoend als geïnteresseerde.

Twee dagen later is het dan zover en is de afspraak met de verkoper. Tijdens deze afspraak wordt de verdachte aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Giessenburg.

Tweede fiets ook gestolen
Op de advertentie was nog een tweede fiets te zien, die de verdachte ook te koop had staan. Beide fietsen werden in beslag genomen. De tweede fiets bleek ook gestolen. De verdachte bekende deze tweede fiets enkele weken geleden te hebben gestolen op station Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam.

De politie heeft geen aangifte aan deze fiets kunnen linken en is nog op zoek naar de eigenaar. Mocht deze fiets mogelijk van u kunnen zijn, neem dan contact op met het basisteam Lek en Merwede via 0900-8844.

- Advertisement -

Gerelateerd