Politie pakt drugsdealer op in Rotterdam Zevenkamp

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen weekend een man aangehouden die wordt verdacht van het dealen van drugs in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Agenten gingen op onderzoek uit nadat zij een melding hadden gekregen van drugsoverlast.

Door een eerste onderzoek welke onopvallend werd ingezet bleek de melding te kloppen, niet veel later werd het Flexteam van de Politie ingezet en gingen verder met de zaak. Al vrij snel konden zij in een woning een man aanhouden welke op dat moment nog bezig was met drugs te produceren.

- Advertisement -

De man had een bezoekje van de politie totaal niet verwacht, zijn handen kon hij zelfs niet meer wassen. De man zit vast en zal zich moeten verantwoorden voor de rechter. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de woning worden gesloten voor een bepaalde tijd.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd