zaterdag, mei 28, 2022
12.1 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Politie pakt drugsdealer op in Rotterdam Zevenkamp

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen weekend een man aangehouden die wordt verdacht van het dealen van drugs in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Agenten gingen op onderzoek uit nadat zij een melding hadden gekregen van drugsoverlast.

Door een eerste onderzoek welke onopvallend werd ingezet bleek de melding te kloppen, niet veel later werd het Flexteam van de Politie ingezet en gingen verder met de zaak. Al vrij snel konden zij in een woning een man aanhouden welke op dat moment nog bezig was met drugs te produceren.

De man had een bezoekje van de politie totaal niet verwacht, zijn handen kon hij zelfs niet meer wassen. De man zit vast en zal zich moeten verantwoorden voor de rechter. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de woning worden gesloten voor een bepaalde tijd.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -