zondag, januari 17, 2021

Politie pakt drugsdealer op in Rotterdam Zevenkamp

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen weekend een man aangehouden die wordt verdacht van het dealen van drugs in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Agenten gingen op onderzoek uit nadat zij een melding hadden gekregen van drugsoverlast.

Door een eerste onderzoek welke onopvallend werd ingezet bleek de melding te kloppen, niet veel later werd het Flexteam van de Politie ingezet en gingen verder met de zaak. Al vrij snel konden zij in een woning een man aanhouden welke op dat moment nog bezig was met drugs te produceren.

De man had een bezoekje van de politie totaal niet verwacht, zijn handen kon hij zelfs niet meer wassen. De man zit vast en zal zich moeten verantwoorden voor de rechter. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de woning worden gesloten voor een bepaalde tijd.

 

 

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij Van der Duyn van Maasdamlaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een man van ongeveer 30 jaar oud is zondagmorgen zwaargewond geraakt bij een...

Politie haalt auto van de weg met gladde bandjes

0
Rotterdam - De verkeerspolitie in Rotterdam heeft zaterdagmorgen een automobilist van de weg gehaald hij...

Meerdere aanhouding voor overlast metrostation Capelsebrug Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdag meerdere personen aangehouden voor overlast rondom het metrostation de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg