dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Fietser gewond na aanrijding met RET Bus Paltrokmolen Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – Een fietser op leeftijd is woensdagmorgen omstreeks half acht gewond geraakt na een aanrijding met een RET bus op de Paltrokmolen in Ridderkerk. De fietser kwam door de aanrijding deels onder de bus terecht.

Omdat de fietser mogelijk bekneld zou zitten kwam de brandweer ter plaatse, gelukkig bleek het letsel mee te vallen waarop de fietser naar het ziekenhuis is gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -