Grote uitslaande brand aan st. Helenabaai in Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – In een seniorencomplex aan de st Helenabaai in Capelle aan den IJssel is woensdagavond een forse brand uitgebroken. De brand brak uit in een woning op de 2e verdieping van residentie IJsselzicht en was korte tijd uitslaand aan de achterzijde op het balkon.

De brandweer schaalde vrijwel direct op naar zeer grote brand om met genoeg mankracht te kunnen ontruimen. Op de galerij stond veel rook, de bewoners ongeveer 50 personen zijn opgevangen in een andere vleugel van het complex.

Voor zover bekend er drie personen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend. De brandweer had rond 22.00 uur de brand onder controle en is begonnen met ventileren.

De brand zou zijn ontstaan in een bed in een slaapkamer, hoe dit kon gebeuren is nog onduidelijk.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd