Politie zoekt getuigen na overval op tankstation in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Woensdagavond 25 november heeft er een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Karel Doormanweg. De dader is ontkomen en de politie komt nu graag in contact met eventuele getuigen.

Rond 20.15 uur liep de overvaller het tankstation binnen en bedreigde de medewerker. Korte tijd later koos de dader eieren voor zijn geld en vertrok zonder buit. De medewerker was geschrokken, maar gelukkig ongedeerd.

- Advertisement -

Agenten zochten direct in de omgeving naar de man, maar troffen hem helaas niet meer aan. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en er is een sporenonderzoek gestart, maar dit heeft tot dusver nog niet tot een aanhouding geleid. De politie zoekt daarom getuigen met aanvullende informatie.

Signalement
De overvaller was donker gekleed met een capuchon of muts, was brildragend en droeg witte schoenen. Op het moment van de overval droeg hij een mondkapje. Hij vluchtte op een donkerkleurige fiets met fietsrek in onbekende richting.

Getuigenoproep
De politie spreekt graag mensen die rond deze tijd iets verdachts hebben gezien of de mogelijke dader voorbij hebben zien fietsen. Ook mensen met camerabeelden in de omgeving worden gevraagd contact op te nemen.

Tips melden kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

Verdachte aangehouden voor steekpartij op Van Baerleplantsoen in Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft een verdachte aangehouden voor een steekpartij op maandagmiddag 27 mei op het Van...

Man neergestoken op Van Baertleplantsoen in Dordrecht, dader nog voortvluchtig

Dordrecht - Maandag 27 mei is een man gewond geraakt bij een steekpartij op het Van Baerleplantsoen in...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding in Dordrecht

Dordrecht  - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie rond 02:20 uur een waarschuwingsschot gelost...