zondag, januari 17, 2021

Politie zoekt getuigen na overval op tankstation in Dordrecht

Dordrecht – Woensdagavond 25 november heeft er een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Karel Doormanweg. De dader is ontkomen en de politie komt nu graag in contact met eventuele getuigen.

Rond 20.15 uur liep de overvaller het tankstation binnen en bedreigde de medewerker. Korte tijd later koos de dader eieren voor zijn geld en vertrok zonder buit. De medewerker was geschrokken, maar gelukkig ongedeerd.

Agenten zochten direct in de omgeving naar de man, maar troffen hem helaas niet meer aan. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en er is een sporenonderzoek gestart, maar dit heeft tot dusver nog niet tot een aanhouding geleid. De politie zoekt daarom getuigen met aanvullende informatie.

Signalement
De overvaller was donker gekleed met een capuchon of muts, was brildragend en droeg witte schoenen. Op het moment van de overval droeg hij een mondkapje. Hij vluchtte op een donkerkleurige fiets met fietsrek in onbekende richting.

Getuigenoproep
De politie spreekt graag mensen die rond deze tijd iets verdachts hebben gezien of de mogelijke dader voorbij hebben zien fietsen. Ook mensen met camerabeelden in de omgeving worden gevraagd contact op te nemen.

Tips melden kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij Van der Duyn van Maasdamlaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Een man van ongeveer 30 jaar oud is zondagmorgen zwaargewond geraakt bij een...

Politie haalt auto van de weg met gladde bandjes

0
Rotterdam - De verkeerspolitie in Rotterdam heeft zaterdagmorgen een automobilist van de weg gehaald hij...

Meerdere aanhouding voor overlast metrostation Capelsebrug Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft donderdag meerdere personen aangehouden voor overlast rondom het metrostation de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg