Bedrijf in de Botlek vindt cocaïne in container

Date:

Share post:

Rotterdam – Donderdagmiddag 26 november heeft de politie vijftig kilo cocaïne in beslag genomen in de Botlek.

Gistermiddag was een bedrijf bezig met het uitladen van een container toen medewerkers opvallende pakketjes aantroffen. Zij verwachtten namelijk enkel metalen, maar troffen ook in folie gewikkelde pakketjes. Het bedrijf lichtte hierop de politie in.

Het voorgevoel van de medewerkers was terecht. De pakketjes bleken namelijk vijftig kilo cocaïne te bevatten. De pakketjes werden in beslag genomen en zijn inmiddels vernietigd.

De container kwam, net als een tweede container bestemd voor het bedrijf, afkomstig uit Zuid-Amerika. De tweede container werd eveneens onderzocht, maar hier werd niks aangetroffen. De Politie doet verder onderzoek naar de drugsvondst.

- Advertisement -

Gerelateerd