dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie schrijft 23 bekeuringen uit voor ontbrekende fietsverlichting Schönberglaan Capelle aan den Ijssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft vrijdagmorgen rondom de Schönberglaan gecontroleerd op het voeren van fietsverlichting. De agenten schreven uiteindelijk 23 bekeuringen uit tijdens de controle, ook kreeg één fietser een bekeuring voor het niet handsfree bellen op de fiets.

De controle zijn belangrijk om voornamelijk de jeugd erop te wijzen dat het voeren van fietsverlichting belangrijk is. Auto’s zien vaak de fietsers niet waardoor er ongelukken ontstaan. Fietsers zijn kwetsbaar in het verkeer, bij aanrijdingen kunnen de verwondingen groot zijn. Het is om deze reden belangrijk om goed op te vallen in het donker.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -