woensdag, juni 29, 2022
16 C
Rotterdam
woensdag 29 juni 2022

Automobilist belandt op bouwplaats na éénzijdig ongeval Grafiek Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is zaterdagavond van de weg geraakt en op een bouwplaats aan de Grafiek tot stilstand gekomen. Een andere automobilist zag het gebeuren en alarmeerde direct de hulpdiensten.

De bestuurder raakte na de bocht van de Burgemeester van Beresteijnlaan de macht over het stuk kwijt, schoot naar de andere kant van de weg de berm in, miste op een haar na een container en een verkeersbord, ramde een middengeleider om vervolgens door een bouwhek tegen een container aan te botsen en daarna in het midden van de bouwplaats tot stilstand komen.

Ambulancemedewerkers hebben de man ter plaatse nagekeken. De politie heeft de zaak aan Handhaving overgedragen, de bestuurder wordt wel artikel 8 ten laste gelegd. Gezien de schade en de afstand kan het bijna niet anders dan dat de automobilist te hard heeft gereden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -