donderdag, januari 21, 2021

Automobilist belandt op bouwplaats na éénzijdig ongeval Grafiek Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is zaterdagavond van de weg geraakt en op een bouwplaats aan de Grafiek tot stilstand gekomen. Een andere automobilist zag het gebeuren en alarmeerde direct de hulpdiensten.

De bestuurder raakte na de bocht van de Burgemeester van Beresteijnlaan de macht over het stuk kwijt, schoot naar de andere kant van de weg de berm in, miste op een haar na een container en een verkeersbord, ramde een middengeleider om vervolgens door een bouwhek tegen een container aan te botsen en daarna in het midden van de bouwplaats tot stilstand komen.

Ambulancemedewerkers hebben de man ter plaatse nagekeken. De politie heeft de zaak aan Handhaving overgedragen, de bestuurder wordt wel artikel 8 ten laste gelegd. Gezien de schade en de afstand kan het bijna niet anders dan dat de automobilist te hard heeft gereden.

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg